Сили оборони України збили два рашистських літаки

Ворог задіяв винищувачі для атаки Харківської області
Важливо
Сили оборони України збили два рашистських літаки
Винищувачі Су-35С ВКС Росії Фото: facebook.com/mod.mil.rus
13 Квітня 2022, 15:07
читать на русском

У Харківській області українські захисники збили два російські літаки, які атакували населені пункти регіону.

Про це повідомив голова обласної військової адміністрації  Олег Синєгубов у Телеграмі.

Сьогодні мобільні підрозділи ЗСУ збили два російські літаки, які атакували населені пункти Харківщини. Віримо у наші Збройні Сили України, які цілодобово обороняють Харківську область, - написав він.

Очільник Харківської ОВА (досьє Синєгубова) також повідомив, що українські Збройні Сили тримають позиції, оборону Харкова та області, зміцнюючи свою військову присутність, резерви та озброєння.

Маємо успіхи по Роганському, Дергачівському напрямках. По Ізюмському - наші ЗСУ постійно ведуть бої, щоб не пропустити ворога до Донецької та Луганської областей, - зазначив він.

Синєгубов каже, що рашисти продовжують тероризувати мирне населення:

За минулу добу окупаційні війська нанесли приблизно 53 ударів із артилерії та РСЗВ. На жаль, за добу по області унаслідок обстрілів окупантів постраждали 22 мирних жителів, з них - 3 дітей. Загинули - 7 людей. Дворічний хлопчик, який отримав поранення від обстрілів кілька днів тому, помер у лікарні.

Раніше повідомлялося, що українські військові захопили кілька одиниць техніки ворожої ППО, зокрема бойовий пункт управління комплексу БУК М1 та зенітно-ракетний комплекс БУК М2. Російська техніка є придатною до використання.

Читайте також

1