Сильний туман: в Одесі не зміг приземлитися літак з Києва

Видимість в столиці та Одесі впала майже до нуля
Сильний туман: в Одесі не зміг приземлитися літак з Києва
Туман в Києві Фото: https://t.me/stolytsa/1968
28 Листопада 2021, 14:04
читать на русском

Зранку 28 листопада літак Boeing 737-8HX авіакомпанії Bees Airlines, що виконував рейс з Києва до Одеси, не зміг приземлитися через густий туман і був змушений повернувся до столиці.

Як повідомляє "Думська", борт Boeing 737-8HX вилетів з Києва о 5:44, на 20 хвилин пізніше розкладу, і прибув до Одеси о 6:56 -  через туман літак не пішов на посадку і зробив кілька кіл над містом, а потім попрямував назад до столиці.

Вже о 08:25 літак приземлився у столичному аеропорту"Бориспіль".

Також 28 листопада диспетчерська служба запровадила обмеження лоцманської проводки у порту "Південний" на Одещині - обмеження пов'язані зі штормовою погодою. Інші порти регіону працюють у штатному режимі.

Тим часом у Києві також стоїть густий туман. Користувачі соцмереж, зокрема, показали, яка видимість на трасі Київ-Одеса:

Також опубліковано відео туману в центрі столиці:

Кореспондент Парламент.UA показав фото та відео з одеського "Сайлент Гіллу":

Туман в Одесі Фото: Парламент.UA

Раніше синоптики попередили про густий туман в окремих областях України. Зокрема, у північних, більшості західних, центральних та південних областей туман, видимість 200-500 м. Діє перший рівень небезпечності, жовтий.

Нагадаємо, синоптиця Вазіра Мартазінова каже, що похолодання довго не протримається. У грудні погода буде більше нагадувати осінню - з невеликим плюсом удень і невеликим мінусом уночі. Синоптиця каже, що першого місяця зими очікуються температурні гойдалки. Похолодання можливе ближче до кінця місяця.

Читайте також