Сильний вітер і дощ очікуються в Україні 25 жовтня

Найнижчі температури очікуються в північних та східних областях.
Сильний вітер і дощ очікуються в Україні 25 жовтня
Злива, дощ / Фото: Pexels
25 Жовтня 2023, 08:24
читать на русском

У середу, 25 жовтня, по всій території України дощитиме. Крім того, у багатьох областях буде сильний вітер.

Про це повідомили в Укргідрометцентрі.

В Україні буде хмарно. Вночі в Україні, крім Лівобережжя, вдень на більшій частині території дощі. У Карпатах синоптики прогнозують значні опади. Вночі на заході, а вдень в Україні місцями пориви вітру будуть сягати 15-20 м/с.

Вночі температура повітря на більшій території країни буде становити +7-12°. Прохолодніше у нічну пору буде у східних та північно-східних областях: лише 1-6° тепла. Тепліше - південній частині країни: +11-16°

Вдень в Україні стовпчики термометрів покажуть +10-15°. На півдні України повітря прогріється до +16-21°. Тим часом на півдні Одещини температура підніметься до +25°.

На Київщині 25 жовтня буде хмарно. Вночі невеликий, а вдень значний дощ. Крім того, вдень місцями пориви будуть сягати до 15-20 м/с.

Температура повітря в Київській області вночі становитиме 7-12° тепла. Вдень стовпчики термометрів піднімуться до +10-15°. У Києві вночі буде +8-10°, а вдень - 11-13° тепла.

Крім того, синоптики попереджають про небезпечні метеорологічні явища по Київщині у середу: "25 жовтня вдень значний дощ (І рівень небезпечності, жовтий)".

Нагадаємо. у наступні дві доби в Україні пройдуть помірні дощі. У четвер їхня інтенсивність дещо зменшиться, але у п'ятницю очікується черговий циклон.

Читайте також

1