Сім "жертв": водій таксі у Києві влаштував масову ДТП - відео

Автівка горе-водія злетіла у повітря та приземлилася на припарковані машини
Сім "жертв": водій таксі у Києві влаштував масову ДТП - відео
Водій таксі влаштував ДТП у Києві Фото: facebook.com/vartovi.espreso
9 Листопада 2021, 19:37

У Києві водій таксі влаштував масову дорожньо-транспортну пригоду та розтрощив припарковані авто. В результаті "травмувалися" сім автомобілів.

Як повідомляють очевидці у спільноті "Вартові еспресо", аварія сталася у Дарницькому районі столиці між станціми метро Позняки та Харківська.

Повідомляється, що таксист на Hyundai Sonata рухався по проспекту Бажана у напрямку метро Харківська.

Граючи в "шашки" він протаранив дві автівки, які рухалися в попутному напрямку. Згодом, водій не справився з керуванням та перелітав через бордюрний камінь, а потім на стоянку, де трощить чотири авто: Renault, Hyundai, дві Skoda, - розповіли очевидці.

Зазначається, що в ДТП обійшлося без постраждалих.

"Магнолія ТВ" пише, що аварія сталася у напрямку Борисполя.

Як вдалось з’ясувати, іноземець на таксі Bolt зачепив автомобіль Ford, який від удару понесло в фуру, а сам Bolt вилетів на тротуар, де зніс паркан стоянки, "пошкодив 4 авто та ліг на бік".

Свідки кажуть: чоловік їхав понад 100 км/год та грав у "шахи" між рядами. Після зіткнення з Ford втратив керування та полетів у припарковані авто. Поліцейські запропонували таксисту пройти тест на алкогольне сп’яніння. Прилад "Драгер" показав, що чоловік тверезий, - йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, днями у селі Погреби Київської області маршрутка зіткнулася з вантажним мікроавтобусом, в результаті чого постраждали 4 людини.

Читайте також