Вагітна жінка з чоловіком та чотирма маленькими дітьми потрапили у ДТП під Києвом

Внаслідок аварії постраждали троє людей
Вагітна жінка з чоловіком та чотирма маленькими дітьми потрапили у ДТП під Києвом
Аварія Фото: kv.npu.gov.ua
17 Вересня 2021, 22:02
читать на русском

У ДТП неподалік села Томилівка в Київській області зіткнулися дві автівки. В одній з них за кермом перебувала жінка на 33-му тижні вагітності.

Як повідомили в обласній поліції, о 21 годині 16 вересня неподалік села Томилівка сталася аварія за участі автомобілів Volkswagen Golf та Volkswagen Transporter. За кермом останнього перебувала 31-річна жінка на 33-му тижні вагітності. Крім цього в салоні знаходився її чоловік та четверо спільних малолітніх дітей віком від 3 до 7 років.

Відразу після автопригоди 5-річного хлопчика з саднами та раною губи та матір, у якої виявили забій нижнього відділу грудної клітки госпіталізували до лікарні. Водія іншого автомобіля, 33-річного чоловіка також доставили до лікарні з поверхневими саднами верхніх кінцівок та правого колінного суглоба, - йдеться у повідомленні.

Слідчі, які працювали на місці події, з'ясовують всі обставини та причини цієї дорожньо-транспортної пригоди. У слідчому відділі приймається рішення щодо визначення кваліфікації. Надалі після отримання результатів стану потерпілих поліцейські приймуть остаточне рішення.

Нагадаємо, 11 липня у Київській області сталася смертельна аварія - легковик, який перевозив 16 людей, перекинувся на трасі. Семеро з них були дітьми та їхали у багажнику. Внаслідок аварії двоє людей загинули (водій та його семирічний пасинок), 11 потрапили до лікарні.

Читайте також