ДТП у Київській області: водій позашляховика тікав від поліції та влетів у бензовоз

Автомобіля рухався майже 140 км/год
ДТП у Київській області: водій позашляховика тікав від поліції та влетів у бензовоз
Фото: kv.npu.gov.ua
10 Лютого 2021, 14:57
читать на русском

У Київській області позашляхових на великій швидкості в'їхав у бензовоз, внаслідок чого троє людей травмувалися.

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Київської області.

Зазначається, що водій автомобіля GMC не впорався з керуванням, виїхав на зустрічну смугу руху, де сталося зіткнення з автомобілем MAN.

Фото: kv.npu.gov.ua

Внаслідок зіткнення водій та два пасажири автівки GMC травмувалися. Молодих людей у віці 20 та 21 доправили до медичного закладу з різними травмами, один з них перебуває у тяжкому стані.

Читайте також

Як повідомив dtp.kiev.ua, то дорожньо-транспортна пригода трапилася між Бучею та Ворзелем. Позашляховик рухався не менш як 140 км/год до того, як зіткнувся з бензовозом. Зокрема, автомобіля тікав від поліції. Водій та пасажири позашляховика були у стані алкогольного сп'яніння.

За цим фактом правоохоронці відкрили кримінальне провадження за ч. 1 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України.

Санкція статті передбачає штраф від трьох тисяч до п’яти тисяч неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або виправні роботи на строк до двох років, або арешт на строк до шести місяців, або обмеження волі на строк до трьох років, з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років.

Нагадаємо, що сьогодні, 10 лютого, близько 8 години ранку на автодорозі державного значення М12, поблизу села Лукашівка Якушинецької територіальної громади, сталася дорожньо-транспортна пригода за участі пасажирського автобуса міжнародного сполучення, чотирьох вантажних автомобілів та двох легковиків.

1