Автомобіль швидкої потрапив у ДТП у Харківській області - відео

Рятувальники допомогли витягти карету швидкої з кювету
Автомобіль швидкої потрапив у ДТП у Харківській області - відео
ДТП за участі карети швидкої Фото: ДСНС
13 Січня 2021, 10:32
читать на русском

У селі Волобуївка Балаклійського району Харківщини через сильний снігопад автомобіль швидкої медичної допомоги з'їхав у кювет.

Як повідомили у Державній службі з надзвичайних ситуацій України, внаслідок дорожньо-транспортної пригоди ніхто не постраждав.

До чергової частини Головного управління ДСНС України у Харківській області надійшло повідомлення про те, що у селі Волобуївка Балаклійського району Харківщини через сильний снігопад автомобіль швидкої медичної допомоги потрапив у кювет. Машина застрягла і не могла зрушити з місця. Викликавши рятувальників, фельдшер і санітар вирушили пішки до місця виклику, - повідомили у Службі порятунку.

Читайте також

За допомогою тросу рятувальники витягли своїм рятувальним авто швидку на рівну ділянку дороги, далі вона продовжила рух самостійно.

У медиків був ще один виклик в інше село, тому, аби швидка дісталась туди без перешкод, рятувальники супроводжували її на всьому шляху слідування, - розповіли у ДСНС.

Нагадаємо, у Харкові на 64-річну пенсіонерку, яка переходила дорогу на червоне світло, наїхала вантажівка.

Від отриманих травм потерпіла померла на місці. Лікарі та очевидці кажуть, що шансів вижити у неї не було – удар був такої сили, що пенсіонерці відірвало голову.

23 листопада на проспекті Ландау у Харкові трапилася ДТП, в результаті якої загинув чоловік. За свідченнями очевидців, він переходив вулицю на пішохідному переході. Там, на величезній швидкості чоловіка збила автівка Mercedes. Від сильного удару йому відірвало голову.