Внаслідок ДТП у Харкові загинула 15-річна дівчинка

ДТП сталося через виїзд автомобіля на зустрічну смугу
Внаслідок ДТП у Харкові загинула 15-річна дівчинка
ДТП Фото: МВС у Харківській області
21 Жовтня 2020, 15:53
читать на русском

У Харкові поліцейські встановлюють обставини аварії, в якій загинули дві людини. Серед загиблих - 15-річна дівчинка.

Аварія сталася 21 жовтня в районі розвилки автодоріг Київ-Харків-Довжанський та Харків-Бєлгород, повідомляє поліція Харківської області.

На автотрасі відбулось лобове зіткнення автомобілів ЗАЗ та Toyota. Попередньо встановлено, що іномарка рухалася зі сторони міста Дергачі в напрямку вулиці Салтівське шосе. Авто виїхало на зустрічну смугу руху, де зіткнулося з автомобілем ЗАЗ. В результаті автопригоди на місці ДТП загинули 41-річний водій та 15-річна пасажирка легковика ЗАЗ, - йдеться у повідомленні відділу комунікації поліції Харківської області.

ДТП Фото: МВС у Харківській області

За попередніми даними, водій та пасажир автомобіля Toyota, який виїхав на зустрічну смугу, знаходилися у стані алкогольного сп’яніння. Наразі вони проходять медичне освідування.

ДТП Фото: МВС у Харківській області

Читайте також

В іномарці знаходилися два чоловіки – 21 та 19 років. Вони не постраждали та відмовилися від госпіталізації.

Слідчим відкрито кримінального провадження за ч. 3 ст. 286 (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає тюремне ув’язнення на строк від 5 до 10 років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до 3 років.

ДТП Фото: МВС у Харківській області

Всі обставини аварії, свідки та очевидці пригоди встановлюються.

У соцмережах повідомляють, що загиблий водій авто - полковник, який працював у службі з надзвичайних ситуацій. У салоні з ним була дочка, яка загинула.

У телеграм-каналі "Труха Харків" повідомляють, що водія Toyota раніше вже ловили п'яним за кермом, але він відбувся "адміністративкою".

1