Син колишнього нардепа-любителя Мальдів Арістова веде лакшері-життя в ОАЕ та Європі

Відомий своїми блогами, розкішшю та карколомними вчинками Артем Арістов обіцяє англомовний і російськомовний контенти. І — ні слова про камбек в Україну
Син колишнього нардепа-любителя Мальдів Арістова веде лакшері-життя в ОАЕ та Європі
Юрій і Артем Арістови на відпочинку. Фото Колаж “Телеграфу”
8 Травня 2024, 06:33
читать на русском

В Україні триває часом гостра дискусія про ухилянтів із середовища популярних блогерів, селебрітіз, зірок шоубізу та інших VIP-персон. Чергову бурхливу реакцію у вітчизняних користувачів соцмереж спровокувало повернення в Інстаграм після тривалої перерви старшого сина екснардепа від "Слуги народу" Юрія Арістова — Артема.

Про це пише видання Телеграф.

Останній днями анонсував свій камбек в Інстаграм, і тепер обіцяє навіть вести свої блоги англійською мовою. Також 24-річний блогер, що в Інсті має 324 тисяч підписників та пів мільйона фоловерів на YouTube, опублікував своє свіже фото з іспанської Барселони біля люксової автівки.

Артем Арістов. Фото - instagram.com/tommyaristov

 Достатньо довго пропадав у медіасфері. На все це були свої причини. Але головна новина сьогодні полягає у тому, що стартую з новим англомовним контентом… Що стосується старої сторінки, рано чи пізно (періодично) я її теж буду вести. Але основний контент все-таки буде на англомовній сторінці. Цей Інстаграм я не закидаю, він все ще активний, у якомусь перспективному майбутньому тут також будуть виходити ролики російською мовою. Але поки що прийняв рішення вести все на англійській, — сказав він.

Про Артема Арістова з публікацій у вітчизняних ЗМІ відомо, що він часом хизувався курінням кальяну під час водіння автомобіля, їздою Києвом на машині зі швидкістю 140 км/год, подорожами по елітним курортам і містам, паркуром у небезпечних місцях і "залазами" на дахи київських висоток тощо.

Окрім того, Артем Арістов перед широкомасштабкою ускочив у скандал через те, що їздив у Росію та фотографувався на фоні Кремля. Згодом блогер повидаляв свої проросійські пости і селфі, спростовуючи свою русофілію.

Артем Артістов з Ferrari на відпочинку в ОАЕ

Втім, судячи з останнього відео Артема, зробленого ймовірно за кордоном, повертатися в Україну він поки не збирається. Також ані слова він не сказав про велику війну, своє відношення до мобілізації чи підтримку ЗСУ.

Зазначимо, Артем є сином Юрія Арістова від першого шлюбу, але раніше парламентар чомусь не вносив дані блогера у свої щорічні декларації.

Декларація Юрія Арістова перед втратою мандату депутата ВР. Фото - YouControl

За оцінкою журналіста Романа Скрипіна, цей блогер — "типовий ухилянт", який виїхав за кордон, живе розкішно, не пояснюючи джерел своїх статків. Хоча зараз на сторінці Артема Арістова вказано, що він є підприємцем.

Правда, без уточнень, яким саме бізнесом займається. Проте в одному зі своїх минулих постів блогер, коментуючи тему мажорів, на фоні "Мерседесу" S-класу запевняв, що нібито працює з 15 років, спить по п’ять годин на добу, а мільйон підписників у соцмережах нібито дозволяють йому купувати б/у машини з Америки.

Примітно, новенький Мерседес S-класу від офіційного дилера в Україні коштує від 6 до 8 млн грн (залежно від характеристик). А такі б/у автівки на вітчизняному ринку вживаних авто сьогодні коштують від кількох десятків тисяч доларів до $170 тис.

Нагадаємо, що влітку минулого року Юрій Арістов потрапив у скандал. В середині липня 2023 року депутата разом з жінкою та дітьми заскочили в одному з готелів приватного острова Ітхаафуші на Мальдівах. Згідно з документами Арістов виїхав до Польщі на три дні на підставі службового відрядження для поглиблення двостороннього співробітництва України з урядом Литовської Республіки. Вже перебуваючи за кордоном, депутат дистанційно відкрив лікарняний в одному з приватних медичних закладів Києва.

У липні 2023-го Арістов подав заяву про складання повноважень нардепа. Тоді скандал не прокоментував ані Арістов, ані його дружина. Але, як з’ясувалося, про відпустку Арістова на Мальдівах під час повномасштабної війни стало відомо з посту Марини Арістової в соцмережах.

Служба безпеки і ДБР зібрали доказову базу на Арістова, який попри заборону для посадовців на виїзд за кордон під час війни, поїхав відпочивати на острови в Індійському океані. Для нелегального виїзду за межі України він вніс неправдиві відомості до офіційних документів для виїзду за кордон. Зокрема щодо терміну, мети та країни «службового відрядження» народного обранця.

Читайте також

арістов

1