Колишня дружина екснардепа Арістова розповіла, як він опинився на Мальдівах під час війни

Арістов начебто поїхав відпочивати за кордон, адже хотів, щоб його діти побували біля океану.
Колишня дружина екснардепа Арістова розповіла, як він опинився на Мальдівах під час війни
Юрій Арістов
29 Лютого 2024, 16:46
читать на русском

Ексдружина колишнього депутата Юрія Арістова – блогерка та ведуча Марина Арістова – після їхнього розлучення прокоментувала скандальну поїздку на Мальдіви.

В інтерв'ю Аліні Доротюк Арістова пояснила, що колишній чоловік поїхав відпочивати за кордон, адже хотів, щоб їхні діти побували біля океану. Блогерка намагалася відмовити тодішнього чоловіка, однак той вже був рішуче налаштований.

"Це імпульсивна людина, яка якщо щось вирішила, то це зробить. Він сказав, що війна може бути ще 10 років, і я хочу, щоб діти поїхали до океану. Я йому неодноразово говорила, що ці Мальдіви мені не потрібні. Ми багато подорожували за ці 13 років. Мальдіви — це не моя мрія, у війну — ні. Але казати, що бери дітей і їдь на Мальдіви сам – це було дивно б, бо ми родина і все ж таки жили разом", - прокоментувала Марина.

Блогерка наголосила, що це дійсно кепський вчинок і вона не виправдовує колишнього чоловіка. Утім, він дійсно був у відрядженні і лише після робочих справ приїхав на Мальдіви.

"Я його не вигороджую, але він не такий страшний, як його намагалися намалювати. Він не вкрав нічого, коли поїхав на Мальдіви! Морально-етичний бік цих Мальдів — г*вно, але якщо брати корупційну історію, то це не корупція. Як до політики він заробляв, так і після. Людина прийшла з бізнесом. Так, він обманув, але він був у відрядженні. Він виїхав офіційно у відрядження", - прокоментувала блогерка.

Нагадаємо, що влітку минулого року Юрій Арістов потрапив у скандал. В середині липня 2023 року депутата разом з жінкою та дітьми заскочили в одному з готелів приватного острова Ітхаафуші на Мальдівах. Згідно з документами Арістов виїхав до Польщі на три дні на підставі службового відрядження для поглиблення двостороннього співробітництва України з урядом Литовської Республіки. Вже перебуваючи за кордоном, депутат дистанційно відкрив лікарняний в одному з приватних медичних закладів Києва.

У липні 2023-го Арістов подав заяву про складання повноважень нардепа. Тоді скандал не прокоментував ані Арістов, ані його дружина. Але, як з’ясувалося, про відпустку Арістова на Мальдівах під час повномасштабної війни стало відомо з посту Марини Арістової в соцмережах.

Служба безпеки і ДБР зібрали доказову базу на Арістова, який попри заборону для посадовців на виїзд за кордон під час війни, поїхав відпочивати на острови в Індійському океані. Для нелегального виїзду за межі України він вніс неправдиві відомості до офіційних документів для виїзду за кордон. Зокрема щодо терміну, мети та країни «службового відрядження» народного обранця.

Читайте також

1