Син нардепа Дубневича, якого підозрюють у розкраданні газу на два мільярди гривень, живе з родиною у Словаччині

Усе майно Дубневич-старший переписав на свого сина
Головне
Син нардепа Дубневича, якого підозрюють у розкраданні газу на два мільярди гривень, живе з родиною у Словаччині
14 Жовтня 2023, 11:34
читать на русском

Син народного депутата Ярослава Дубневича, якого підозрюють у розкраданні газу на два мільярди гривень, живе з родиною у Словаччині.

Про це пише телеграм-канал СЛОН.

Ще у 2019-му перед одержанням першої підозри. яка стосувалася розкрадання 93 млн грн з Укрзалізниці, Дубневич-старший встиг переписати основні активи на свого сина Юрія, тим самим унеможливив арешт майна.

"З початком повномасштабної війни син виїхав за кордон, разом з сім‘єю мешкає у Словаччині. Там у подружжя народився син Метью. Депутатські активи та їх номінальні власники у повній безпеці. Місцезнаходження самого підозрюваного невідоме. Іншими словами — втік", - йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, правоохоронці повідомили про підозру в організації заволодіння майном держави (природним газом) на суму понад 2,1 млрд грн та легалізації незаконно отриманого прибутку чинному народному депутату України Ярославу Дубневичу.

Торік у вересні Вищий антикорупційний суд закрив кримінальне провадження щодо народного депутата Ярослава Дубневича. Його підозрювали в організації заволодіння понад 93 млн грн філії "Центр забезпечення виробництва" ПАТ "Укрзалізниця" за участі інших осіб.

Читайте також