"В@баний": Син стронгмена-депутата Василя Вірастюка став репером і читає про вживання наркотиків

"В@баний" і "Кроси" - це назви треків новоспеченого "митця"
"В@баний": Син стронгмена-депутата Василя Вірастюка став репером і читає про вживання наркотиків
3 Жовтня 2023, 19:40
читать на русском

20-річний Адам Вірастюк — старшин син нардепа-слуги Василя Вірастюка від першого шлюбу. У листопаді минулого року реп-виконавець - початківець випустив трек "Кроси", а влітку цьогоріч релізнув композицію "В@баний".

Про це повідомляють телеграм-канали.

Там юнак читає про нещасливе кохання, через яке герой пісні вживає (як мовиться, з пісні слів не викинеш, побачити відео можна у плей-листі нижче):

Я вйобаний знову
В мене немає міри
Мені розбили серце
в мене немає…
я вірив в себе
але в мене немає віри

У кожному відео TikTok Вірастюк-молодший хизується грошима, які показово розгортає на камеру. Крім того, хлопець показує брендові речі зі свого гардероба: Louis Vuitton, Gucci.

Нагадаємо, нардеп Василь Вірастюк повідомив про розлучення після 15 років шлюбу. Причину не назвав, але зазначив, що "апетит" дружини до грошей перевищує можливості депутата.

Зокрема, Інна Вірастюк зобов'язала нардепа щомісячно сплачувати по 40 тис. грн аліментів на кожного з синів. Жінка аргументувала це тим, що з початком війни вимушено покинула Україну і кілька місяців прожила за кордоном. Внаслідок цього дружина Вірастюка стверджує, що у неї з чоловіком припинилися шлюбні стосунки, а сам Василь жодним чином не надавав підтримки неповнолітнім дітям.

Потреби у коштах синів Вірастюка, за оцінкою дружини, такі:

  • гуртки англійської мови, математики, лего-конструктор, танці – близько 10-15 тис. грн на місяць:
  • харчування – близько 20 тис. грн на місяць;
  • одяг і взуття  – близько 10 тис. грн на місяць, "хлопці антропометрично вдалися в батька і швидко зростають", пояснила Інна Вірастюк.

Сюди ж позивачка також додала кишенькові витрати синів, у тому числі на походи до кінотеатру.

Читайте також