Син одеського депутата -"слуги" Газіяна втік з України за фальшивими документами

Разом з дружиною та двома доньками Даніель живе у США, містечко Керкленд у передмісті Сіетлу
Син одеського депутата -"слуги" Газіяна втік з України за фальшивими документами
30 Листопада 2023, 14:44
читать на русском

Син депутата "слуги народу" Газіяна, який днями накинувся на жінку та матір військових, з другої спроби зміг втекти за кордон.

Про це пише телеграм-канал СЛОН.

У квітні 2022 року Даніель Газіян намагався виїхати з України із підробним документом. Як ми вже згадували, справу 495/2635/22 розглянули в травні, Газіян-молодший сплатив 3400 грн штрафу та 496,20 судовий збір.

Після однієї невдачі син чиновника не впав у відчай натомість з другої спроби зміг втекти аж за океан.

Разом з дружиною та двома доньками Даніель живе у США, містечко Керкленд у передмісті Сіетлу.

Власне, навіть дідусь-депутат з бабусею провідували рідню торік в новорічний період, про що свідчать фото зі сторінки дружини депутата Газіяна.

Нагадаємо, днями ганебна ситуація трапилася на Одещині за участю місцевого депутата "слуги народу". На засіданні бюджетної комісії Овідіопольської селищної ради голова засідання та депутат Армен Газіян вступив у суперечку з колегами, з‘ясовуючи, хто більше допомагає ЗСУ.

За словами Газіяна, за час війни він направив на збройні сили 1,5 млн грн власних коштів, наголосивши, що всі разом взяті присутні стільки не зробили. В той час, у депутатки Оксани Кучерявої, на яку зірвався чиновник у лавах ЗСУ служать син та чоловік.

Читайте також

1