Син президента ЦАР влаштував дебош у російському Кисловодську і побив жінку (відео)

Чоловік дуже не хотів летіти до Москви і відбивався від супроводжуючих
Син президента ЦАР влаштував дебош у російському Кисловодську і побив жінку (відео)
7 Вересня 2023, 19:19

Син президента Центральноафриканської Республіки Фостена-Арканжа Туадери влаштував дебош в російському Кисловодську, відмовившись їхати з міста.

Про це пишуть російські ЗМІ.

Еварист Туадера прибув до міста ще два тижні тому, його супроводжувала делегація, до якої увійшли психолог і терапевт. Молодий чоловік не хотів лікуватися, а шукав розваги. 28 серпня, в день вильоту в Москву, він втік з валізою на вокзал.

Дівчина, яка проводжала Туадеру, намагалася умовити його залишитися, проте він вдарив її. На місце викликали медиків і поліцейських. В результаті сина президента ЦАР відправили в російську столицю, де передали співробітникам посольства.

Також в мережі публікують відео, де видно, як Туадера спочатку б'є в обличчя чоловіка, а потім - жінку, яка супроводжує його в цій поїздці.

Фостен-Арканж Туадера був прем'єр-міністром Центральноафриканської Республіки між 2008 і 2013 роками. У 2016 році він став президентом.

Цього літа В ЦАР на референдумі "обнулили" президентські терміни, дозволивши Туадері балотуватися на третій термін.

За даними ЗМІ, до складу його особистої охорони входять найманці російської приватної військової компанії "Вагнер".

Нагадаємо, напередодні завершення саміту "Росія – Африка" в Петербурзі обікрали одразу трьох учасників форуму. Усі троє звернулися до поліції.