Синоптики оголосили штормове попередження в деяких регіонах України

Оголосили І рівень небезпечності, жовтий
Синоптики оголосили штормове попередження в деяких регіонах України
Дощ (Фото: МедіаТОР)
14 Червня 2022, 10:14
читать на русском

Сьогодні, 14 червня, синоптики оголосили штормове попередження через град та шквали 15-20 м/с в Харківській, Луганській, Донецькій, Дніпропетровській, Запорізькій, Херсонській області та в Криму.

Про це повідомили в Укргідрометцентрі.

Вдень 14 червня у східних та південно-східних областях грози, в окремих районах град і шквали 15-20 м/с (І рівень небезпечності, жовтий), - йшлося в повідомленні.

Зазначили, що сьогодні-завтра, 14-15 червня в усіх областях України, крім більшості західних регіонів, переважатиме надзвичайний рівень пожежної небезпеки.

Нагадаємо, влітку в Україні прогнозується нестабільна погода. Першого місяця літа буде помірно тепло. Липень відзначиться зливами, у серпні прогнозується спека.

Цього літа буде спостерігатися різка зміна погодних умов. Особливо це буде помітно, згідно з прогнозом, у липні: очікуються погодні явища від спеки до досить потужних дощів і шквалів. Червень потішить помірним теплом. У серпні десь до середини місяця буде комфортна тепла погода, хоча ближче до кінця місяця очікуються дощі та похолодання

Читайте також