Синоптики оголосили штормове попередження

В Україні очікують сильний туман
Синоптики оголосили штормове попередження
Туман (Фото з відкритих джерел)
20 Грудня 2020, 15:30
читать на русском

В Україні оголосили штормове попередження через туман. Про це повідомляє Укргідрометцентр у неділю, 20 грудня.

Синоптики прогнозують, що вночі та вранці неділі на Правобережжі, в Чернігівській і Сумській областях очікується туман. Видимість при ньому складе від 200 до 500 метрів. Через це оголошено перший рівень небезпеки, жовтий. Українців просять бути обачними та обережними.

Також ДСНС повідомляє, що у зв'язку зі зниженням температури повітря від 20 до 23 грудня на Дніпровських водосховищах (крім Каховського водосховища) очікується посилення льодових явищ.

Читайте також

Нагадаємо, зранку 20 грудня, у Луганські області випав сніг, а на більшій частині України є туман. Проїзд основними дорогами забезпечений, дороги обробляють.

У західних, центральних, деяких північних та східних областях місцями туман. Покриття на дорогах державного значення в більшості областей мокре, - йдеться у повідомленні.

Раніше повідомлялося, що 20-21 грудня на Лівобережній Україні буде невеликий сніг, на решті території країни без істотних опадів. Вночі та вранці місцями туман; на сході та північному сході країни подекуди ожеледиця. Вітер змінних напрямків, 3-8 м/с.

1