Синоптики попередили, що у вихідні в Україні вируватиме негода

Спочатку негода із сильним вітром та опадами охопить західні області, а згодом розповсюдиться на південь, центр та схід нашої країни.
Синоптики попередили, що у вихідні в Україні вируватиме негода
Погода, зима (Фото: pexels)
16 Листопада 2023, 16:39
читать на русском

Вже сьогодні у низці областей України очікується мокрий сніг, а надалі погода тільки погіршуватиметься.

Про це свідчить прогноз синоптика Наталки Діденко.

За її словами, спочатку негода із сильним вітром та опадами охопить західні області, а згодом розповсюдиться на південь, центр та схід нашої країни.

"Надалі ще холоднішатиме, в суботу в західних областях погода - увага! - буде особливо несприятливою із сильним мокрим снігом та штормовим вітром, у неділю на півдні, в центрі та на сході пройдуть сильні дощі та буде сильний вітер!" - повідомила синоптик.

За словами Наталки Діденко, в Україну також мчать люті морози. За її даними, сильне зниження температури прогнозується в період з 19 по 23 листопада. Синоптик каже, що температура повітря знизиться до невеликих "мінусів", а в нічні години 23 та 24 листопада у північній частині України та на північному сході стовпчики термометрів ймовірно опускатимуться до -10...-14 градусів.

За прогнозом синоптика Ігоря Кібальчича, 17 листопада у Карпатах та на крайній півночі очікуються дощі з мокрим снігом. 18 листопада, каже синоптик, сніг та мокрий сніг очікується у Карпатах та на Прикарпатті, а у неділю, 19 листопада, у південних та східних областях пройде дощ, місцями з мокрим снігом.

Читайте також

1