Синоптики повідомили про погоду в Україні у найближчі три дні

Мокрий сніг та дощі прийдуть в Україну
Синоптики повідомили про погоду в Україні у найближчі три дні
погода Фото: Парламент.UA
22 Листопада 2020, 20:03
читать на русском

У найближчі три доби погода в Україні буде нестійкою. Очікуються дощі та мокрий сніг. Значних коливань температури не буде, повідомляє Укргідрометцентр.

Згідно із прогнозом, у північно-східній частині країни очікується невеликий сніг, у західних областях - невеликий дощ, на решті територій без опадів. Вітер переважно західний, 5-10 м/с, на заході вдень місцями пориви 15-20 м/с.

Очікується, що температура повітря вночі становитиме від 3 градусів морозу до 2-х тепла, у Карпатах 5-10 градусів морозу буде вночі, а вдень повіря прогріється до 6-ти тепла. На Півдні стане тепліше до 9 градусів, а от у східних областях тепла не буде - там близько нуля. У Києві опадів не очікують, вночі та вдень буде плюсова температура.

погода на 23.11

Погода на 23.11 Фото: Укргідрометцентр

Читайте також

24 листопада у північній частині, центральних і східних областях прогнозують невеликий дощ і мокрий сніг, на решті територій без опадів.

погода на 24.11

Погода на 24.11 Фото: Укргідрометцентр

Температура вночі становитиме від двох градусів тепла до трьох градусів морозу. У південно-західній частині - до 9-ти тепла, у Карпатах вночі до шести градусів морозу, а вдень близько нуля.

У Києві 24 листопада невеликий дощ і мокрий сніг. Вітер західний, північно-західний, 7-12 м/с. Температура вночі 0-2 градуси тепла, вдень 3-5 зі знаком плюс.

25 листопада на всій території України очікується сонячна погода. Денна температура повітря у деяких регіонах становитиме від трьох до семи градусів тепла. Вночі переважатиме мінусова температура.

погода на 25.11

Погода на 25.11

Нагадаємо, Укргідрометцентр повідомив, що за рахунок малорухомого фронту, який "затиснутий" між двома антициклонами, протягом минулої доби на Лівобережжі нашої країни випало до 12 см снігу. Водії та пішоходів просять бути уважними та обережними, оскільки на дорогах утворилася ожеледиця.

1