Синоптики повідомили, якою буде погода в Україні

Антициклон Yadigar посуне опади й тумани
Синоптики повідомили, якою буде погода в Україні
погода, мороз Фото автора
15 Грудня 2020, 16:22
читать на русском

У середу, 16-го грудня, опади з України посуне антициклон Yadigar. Про це повідомила синоптиця Наталка Діденко на своїй сторінці у Facebook.

За її словами, в країні переважатиме погода без опадів, лише на крайньому сході України ще затримається сніг та мокрий сніг з ожеледдю.

На дорогах більшості наших областей утвориться ожеледиця.

Блукатимуть періодично тумани із погіршенням видимості до 200-500 метрів, у долинах - ще нижче. Не бігайте напереріз автомобілям, вас у чорно-сірих куртках не видно. А взагалі, порада - почепіть на сумку чи рукав такі спеціальні стрічки чи наліпки, які відбивають світло у темний час доби, як вішають дітям на рюкзачки, - порадила Діденко.

Згідно із прогнозом синоптиці, температура повітря 16-го грудня коливатиметься переважно близько нуля, на Заході та Півдні України +2+6 градусів, на Сході -1-3 градуси.

Читайте також

У Києві 16-го грудня опадів не передбачається. На дорогах ожеледиця. Температура повітря найближчої ночі 0-2 градуси морозу, завтра вдень 0-2 градуси тепла.

Як повідомляє Державна служба України з надзвичайних ситуацій, у середу, 16 грудня, погода в Україні істотно не погіршиться.

Так, завтра у західних, північних, центральних та Одеській областях вночі та вранці очікується туман. Видимість при ньому складе до 500 метрів.

У східних областях прогнозується ожеледь, на дорогах ожеледиця.

1