Синоптики розповіли, якою буде погода в Україні

На більшості території країни очікується мокрий сніг
Синоптики розповіли, якою буде погода в Україні
погода, сніг, діти Фото: Парламент.UA
2 Грудня 2020, 09:46
читать на русском

Сьогодні у більшості областей України, крім заходу та сходу, очікуються опади, в тому числі  у вигляді мокрого снігу, повідомив Укргідрометцентр.

погода на 2 грудня

Погода на 2 грудня Фото: Укргідрометцентр

У північних і більшості центральних областей очікується невеликий сніг, у південній частині місцями невеликі опади переважно у вигляді дощу, на решті території без опадів.

3 грудня, за даними синоптиків, погода суттєво не зміниться. Удень та вночі на усій території країни очікується мінусова температура повітря. Холод до мінус чотирьох градусів очікується у східних областях.

погода на 3 грудня

Погода на 3 грудня

Нагадаємо, синопткиня Наталка Діденко повідомила, що 2-го грудня в Україні переважатиме волога погода - сніг та мокрий сніг очікуються на Півночі, у центральних областях та у південній частині, окрім Запоріжжя та Криму.

За її словами, до опадів приєднуватиметься налипання мокрого снігу, ожеледь. У більшості областей України на дорогах та тротуарах - ожеледиця.

Суттєві опади малоймовірні у середу на Сході України, а в західних областях взагалі переважатиме суха, навіть подекуди сонячна, погода, - написала вона.

Вітер буде східного напрямку, помірний, у східній частині посилюватиметься до штормового. Температура повітря в Україні найближчої ночі передбачається -4 градуси морозу, в західних областях до шести градусів морозу.

1