Сирський побував на Донецькому напрямку: що планують сили оборони

Як зазначив генерал, для посилення оборони на головних напрямках потрібно грамотно розподіляти резерви.
Головне
Сирський побував на Донецькому напрямку: що планують сили оборони
29 Лютого 2024, 18:49
читать на русском

Головнокомандувач ЗСУ Олександр Сирський, перебуваючи на Донбасі назвав головні завдання, які зараз стоять перед силами оборони України.

Про це у Facebook розповів головком Олександр Сирський.

Головнокомандувач ЗСУ Олександр Сирський вирушив на Донбас, зокрема на Авдіївський напрямок, побував у військових частинах, що тримають оборону на Авдіївському та Курахівському напрямках.

Під час моніторингу ситуації Сирський виявив прорахунки командирів на місцях, які певним чином вплинули на оборону. Водночас, щоб виправити ситуацію, він вже наказав виділити додатковий ресурс боєприпасів та матеріальних засобів, а також необхідних резервів.

"Головна моя задача - ефективно використати бойові можливості озброєння і військової техніки наших підрозділів для нанесення максимальних втрат противнику та знищення значної частини його артилерії та бронетехніки; утримати займані позиції і відновити положення там, де ми відійшли", - сказав він.

Звісно, як зазначив генерал, для посилення оборони на головних напрямках потрібно грамотно розподіляти резерви.

"Під час роботи з командирами бригад основну увагу звертаю на те, як організована робота на пунктах управління щодо вогневого ураження противника, на своєчасність та адекватність прийнятих рішень відповідно до обстановки, яка склалася та на підтримання постійної взаємодії між частинами і підрозділами", - додав Сирський.

Нагадаємо, у розвідці вважають, що російські окупанти будуть намагатися вийти на адмінкордони Луганської області до псевдовиборів президента Росії, запланованих на 15-17 березня.

Читайте також

1