Складні погодні умови очікуються в Україні у найближчі дві доби - Укргідрометцентр

Температура повітря істотно знизиться
Складні погодні умови очікуються в Україні у найближчі дві доби - Укргідрометцентр
Погода, мокрий сніг Фото: Парламент.UA
18 Листопада 2023, 19:53
читать на русском

У неділю та понеділок у всіх регіонах України прогнозують ускладнення погодних умов.

Про це повідомили в Укргідрометцентрі.

Погода в Україні 19 листопада

У неділю у південній частині значні опади, переважно у вигляді дощу, вдень у більшості центральних та східних областей помірні дощ та сніг.

Температура вночі 1-6 градусів морозу, вдень близько 0 градусів. У південній частині та східних областях 15-20 м/с, на південному сході країни та в Криму місцями 25 м/с.

Погода в Україні 20 листопада

20 листопада вночі у східних та південно-східних областях, вдень на Лівобережжі помірний, місцями значний мокрий сніг, у західних областях невеликий мокрий сніг та дощ. На решті території без істотних опадів.

У західних областях до 5 градусів тепла, в південній частині вночі та вдень 1-7 градусів тепла. На Лівобережжі пориви вітру 15-20 м/с.

Нагадаємо, за словами Наталки Діденко, в Україну  мчать люті морози. За її даними, сильне зниження температури прогнозується в період з 19 по 23 листопада. Синоптик каже, що температура повітря знизиться до невеликих "мінусів", а в нічні години 23 та 24 листопада у північній частині України та на північному сході стовпчики термометрів ймовірно опускатимуться до -10...-14 градусів.

Читайте також

1