"Слуга" Бужанський попросив у Раді 20 тисяч на оренду житла, але родичам позичив 9 мільйонів

Нардеп-мільйонер Максим Бужанський просить у Ради компенсувати витрати на житло
"Слуга" Бужанський попросив у Раді 20 тисяч на оренду житла, але родичам позичив 9 мільйонів
Максим Бужанський (Фото: apnews.com.ua)
11 Червня 2021, 17:51
читать на русском

Народний депутат – мільйонер від партії "Слуга народу" Максим Бужанський попросив у Верховній Раді 19 500 грн для компенсації вартості оренди житла в Києві.

Про це на своїй сторінці у Фейсбуці повідомив громадський активіст Сергій Стерненко.

Активіст зазначив, що нардеп вирішив пожирувати коштом простих платників податків, хоча має грошей більше, ніж достатньо.

Усе б нічого, але Бужанський позичив своєму (брату?) тезці за прізвищем з таким же по батькові 332 тисячі доларів, тобто майже 9 мільйонів гривень.

А ще на своїй руці Бужанський носить годинник за понад 500 тисяч грн. Має зарплату за рік 478 тисяч грн. До того 78 тисяч заробляв.

І дружина в нього заможна — 163 тисячі доларів заощаджень + у сина ланцюжок за 648 тисяч та браслет за 324 тисячі грн, - написав Стерненко (досьє Сергія Стерненка).

Також активіст зауважив, що поруч з Бужанським свої 19 500 грн також попросив нардеп Анатолій Урбанський, який тільки у біткоїнах має заощадження на суму понад 4 мільярди гривень і назвав цих нардепів "каліброваними жлобами".

Нагадаємо, зі 147 народних депутатів, які орендують житло за бюджетні кошти, 81 депутат має на своїх рахунках більше одного мільйона гривень. 67 таких нардепів належать до партії "Слуга народу".

Читайте також