"Слуга народу" Дмитрієва прийшла в Раду з годинником за 11 тисяч євро

Корпус годинника виконаний з нержавіючої сталі та золота
"Слуга народу" Дмитрієва прийшла в Раду з годинником за 11 тисяч євро
30 Червня 2023, 15:52
читать на русском

Народна депутатка від "Слуги народу" Оксана Дмитрієва з’явилася в Раді в День Конституції з коштовним годинником на руці від бренду Jacob&Co Five Time Zone.

На це звернули увагу у Telegram-каналі Harley Quinn.

Відповідне фото з Дмитрієвою у залі парламенту в День Конституції опублікувала в Мережі її колега Анна Пуртова. Депутатка привітала всіх зі святом та звернула увагу, що вони з Дмитрієвою одягли сукні в кольорах національного стяга.

"Так і будемо весь день разом ходити з Оксаною Дмитрієвою", ­– написала Пуртова.

Автори Telegram-каналу Harley Quinn з’ясували, що на зап'ясті Дмитрієвої красувався годинник моделі унісекс відомого бренду Jacob&Co Five Time Zone за 11 тис. дол. Корпус годинника виконаний з нержавіючої сталі та золота.

У пабліку виклали ще одне фото народної обраниці з годинником від не менш дорогого бренду Cartier лінійки Ballon Bleu. Вартість такого аксесуара становить 274 тис. грн. Як і попередній годинник, корпус аксесуара зроблений із нержавіючої сталі і золота, а ще на ньому є діаманти.

Що відомо про Оксану Дмитрієву

Народна депутатка від "Слуги народу є головою підкомітету із сучасних медичних технологій та розвитку трансплантології Комітету Верховної Ради з питань здоров'я нації, медичної допомоги та медстрахування.

Згідно з біографією Дмитрієвої на офіційному сайті політсили, народна обраниця здобула освіту у Дніпропетровській медичній академії за спеціальністю "Терапія", "Ортопедія" та "Охорона здоров'я". Політикиня також є членкинею громадської спілки "Стоматологи України".

Читайте також

1