"Слуга" Дмитрієва працювала над законом про олігархів у сорочці за тисячу євро і з годинником ще за десять тисяч (фото)

Нардепка "вигуляла" в Раді годинник Cartier і фірмову сорочку Burberry
"Слуга" Дмитрієва працювала над законом про олігархів у сорочці за тисячу євро і з годинником ще за десять тисяч (фото)
Оксана Дмитрієва (Фото: Ян Доброносов)
3 Червня 2021, 18:05
читать на русском

Народна депутатка від фракції "Слуга народу" Оксана Дмитрієва прийшла до сесійної зали парламенту у сорочці Burberry за 30 тисяч гривень і з годинником Cartier вартістю 10,7 тисяч доларів.

Про це йдеться на сторінці парламентської журналістки Анни Стешенко у Фейсбуці.

Оксана Дмитрієва (Фото: Ян Доброносов)

Народний депутат "Слуги народу" Оксана Дмитрієва. Локація - засідання Верховної Ради 3 червня. Поки все колеги обговорюють законопроєкт президента "про олігархів", можна пройтися рядами в сорочці Burberry зі вставками в тонку смужку і аплікацією логотипу з нової колекції майже за 1000 євро. Або майже 30 тисяч грн. При середній зарплаті нардепа в 35-40 тисяч грн на місяць і пенсії в 3500 грн, - написала Стешенко.

У коментарях до фото нардепки користувачка Даша Щаслива порадила звернути увагу ще й на наручний годинник нардепки, який один в один нагадує модний аксесуар від Cartier з білої сталі зі вставками з рожевого золота і коштує на сайті модного дому 10 тисяч 700 доларів.

Оксана Дмитрієва (Фото: Новини. live)

Нагадаємо, членкиня депутатської групи "Довіра" Лариса Білозір до Верховної Ради одягає ремінь Salvatore Ferragamo з впізнаваною фірмовою пряжкою за 13 100 грн, а це в Україні майже вісім мінімальних пенсій (1769 грн).

Читайте також

1