Смертельна ДТП на трасі Одеса-Рені: водій легковика влетів під зерновоз - фото

Після зіткнення водія затисло в салоні автівки
Смертельна ДТП на трасі Одеса-Рені: водій легковика влетів під зерновоз - фото
Оформлення ДТП Фото: hr.npu.gov.ua
8 Липня 2021, 11:44
читать на русском

В Одеській області на трасі Одеса-Рені в Татарбунарах сталася смертельна дорожньо-транспортна пригода за участі легковика та зерновоза.

Як повідомляє місцеве видання "Бесарабія.Інформ", увечері 7 липня в Татарбунарах на вулиці Василя Тура, яка є частиною траси Одеса-Рені, водій автомобіля Mitsubishi L200 виїхав на зустрічну смугу. Водій вантажівки спробував уникнути лобового зіткнення, але не зміг.

ДТП на трасі Одеса-Рені Фото: Бесарабія.Інформ

В результаті зіткнення кузов L200 деформувався і водія затисло у салоні понівеченого авто. Щоб дістати його з салону іншим водіям, які кинулися на допомогу, довелося використовувати монтування та інші підручні засоби.

ДТП на трасі Одеса-Рені Фото: Бесарабія.Інформ

В результаті отриманих травм водій Mitsubishi загинув.

За даними видання, автомобіль належав колишньому воєнкому Татарбунарського району. Хто був за кермом поки невідомо, оскільки загиблий отримав численні травми й впізнати його складно.

Нагадаємо, 6 липня на 32 км автодороги Київ-Харків-Довжанський сталась автопригода, у якій постраждали кілька людей. На повороті до аеропорту "Бориспіль" легковик наїхав на відбійник. Травми отримали кілька людей, що перебували у салоні автівки.

Читайте також