Смертельна ДТП у Харківській області: зіткнулися дві автівки

Після зіткнення авто з’їхали в кювет, перевернулись та протаранили дерева
Смертельна ДТП у Харківській області: зіткнулися дві автівки
ДТП у Богодухові Фото: https://www.facebook.com/police.kharkov/
6 Липня 2022, 22:09
читать на русском

ДТП з постраждалими відбулася на Харківщині на автошляху Харків – Охтирка.

Як повідомляє обласна поліція, увечері 5 липня у місті Богодухів 24-річний водій Mitsubishi Lancer виїхав на смугу зустрічного руху де протаранив ВАЗ-2110, яким кермував 30-річний водій.

Після зіткнення обидва автомобілі з’їхали в кювет, де кілька разів перевернулись та зіткнулись з деревами:

Внаслідок ДТП 30-річний водій авто ВАЗ загинув на місці події. Водій Mitsubishi отримав тілесні ушкодження, його доставили до харківської лікарні, - кажуть у поліції.

Слідчим відділу розслідування злочинів у сфері транспорту слідчого управління ГУНП в Харківській області відкрито кримінальне провадження за ч. 2 ст. 286 (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України.

Санкція статті передбачає покарання у вигляді тюремного ув'язнення на строк до 8 років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до 3 років.

Нагадаємо, 13 квітня у Хмельницькій області водій фури DAF протаранив блокпост, смертельно травмувавши військовослужбовця. Ще двоє 36-річних тероборонівців отримали тілесні ушкодження і були госпіталізовані до травматологічного відділення.

1