Загинув військовий, травмувалися тероборонівці: п'яний водій на фурі протаранив блокпост

Аварія сталася на трасі в Хмельницькій області
Загинув військовий, травмувалися тероборонівці: п'яний водій на фурі протаранив блокпост
Швидка медична допомога (фото: УНІАН)
14 Квітня 2022, 17:10
читать на русском

У Хмельницькій області водій фури протаранив блокпост, смертельно травмувавши військовослужбовця.

Як повідомляє поліція області, вантажівка DAF під кермуванням п'яного водія потрапила в аварію вночі 13 квітня на трасі поблизу Давидковецького перехрестя.

28-річний киянин на вантажівці DAF на швидкості в’їхав у блокпост. У результаті ДТП 43-річний військовослужбовець, який ніс там службу, від отриманих травм загинув на місці події. Ще двоє 36-річних тероборонівців отримали тілесні ушкодження і були госпіталізовані до травматологічного відділення обласної лікарні, - йдеться у повідомленні.

Перевірка показала, що водій перебував за кермом у стані сильного алкогольного сп’яніння. Його затримали в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України.

За даним фактом слідчі відділу розслідування злочинів у сфері транспорту СУ ГУНП в Хмельницькій області відкрили кримінальне провадження за ч. 3 ст. 286-1 (Порушення правил безпеки дорожнього руху особами, які керують транспортними засобами в стані сп’яніння, що спричинило смерть потерпілого) Кримінального кодексу України. Водієві загрожує покарання у вигляді 10 років ув’язнення.

Нагадаємо, 7 квітня у смертельну ДТП в Одеській області потрапили п'ятеро людей, серед яких двоє дітей. 

Читайте також

1