ДТП у Хмельницькій області: загинули чоловік та двоє жінок

Смертельна ДТП забрала життя трьох людей
ДТП у Хмельницькій області: загинули чоловік та двоє жінок
ДТП Фото: ГУ ДСНС України у Хмельницькій області
8 Грудня 2020, 10:22
читать на русском

У Хмельницькій області сталася дорожньо-транспортна пригода, унаслідок якої загинули троє людей 46-річний чоловік та двоє жінок 50-ти та 55 років.

Як повідомляє головне управління Державної служби з надзвичайних ситуацій України у Хмельницькій області, ДТП за участі легкового автомобіля Volkswagen Passat В5 сталася 7 грудня о 23:56 поблизу села Кривчик Дунаєвецького району.

Як з’ясувалося, на момент автотрощі в салоні автомобіля знаходилося четверо громадян.

На місці події рятувальники за допомогою спеціального аварійно-рятувального обладнання деблокували з понівеченого автомобіля трьох загиблих: 46-річного водія, та двох пасажирок 50 та 55 років, ще один 47-річний пасажир, після огляду медиками, від госпіталізації відмовився, - йдеться у повідомленні.

Читайте також

Нагадаємо, днями у Харківській області на трасі Чугуїв-Мілове зіткнулися чотири автомобілі, в результаті постраждало двоє водіїв, їх доправили до лікарні.

Раніше повідомлялося, що у Хмельницькій області сталася аварія за участю чиновника місцевого управління Держслужби з надзвичайних ситуацій (ДСНС) в області. В результаті загинула одна особа.

Читайте більше про проблеми смертності на українських дорогах у нашому матеріаліСмертельні ДТП щодня: як зменшити смертність на дорогах 

1