Смертельна ДТП: вантажівка розчавила пішохода на Закарпатті

Водій втік з місця події
Смертельна ДТП: вантажівка розчавила пішохода на Закарпатті
Вантажівка розчавила чоловіка на Закарпатті, фото Нацполіція
6 Вересня 2022, 19:49
читать на русском

У Мукачево Закарпатської області водій вантажівки розчавив пішохода та втік з місця події.

Про це повідомили в Нацполіції.

До дорожньо-транспортної пригоди причетний водій автомобіля "КАМАЗ". Здійснюючи рух заднім ходом, чоловік наїхав на пішохода, який у цей час був позаду транспортного засобу. Після наїзду водій ще деякий час перебував на місці події, а згодом сів до автівки та покинув місце ДТП, - йшлося в повідомленні.

Зазначили, що водія вантажівки розшукали та затримали. Його помістили до ізолятора тимчасового тримання. Своєю чергою вантажівку вилучили на штрафмайданчик поліції.

Слідчі Головного управління Національної поліції в Закарпатській області відкрили кримінальне провадження за ч. 2 ст. 286 Кримінального кодексу України, тобто Порушення правил безпеки дорожнього руху, що призвело до смерті потерпілого.

Найближчим часом затриманому буде повідомлено про підозру та обрано запобіжний захід. Також у справі буде призначено ряд експертиз для встановлення всіх об’єктивних обставин аварії. Досудове розслідування у справі триває, - додали в Нацполіції.

Нагадаємо, на автодорозі "Київ-Чоп" у Рівненській області мікроавтобус зіткнувся з бензовозом, який врізався в автобус та з'їхав у кювет. У результаті ДТП загинуло щонайменше 16 людей.

Читайте також

1