Сніг та дощ по всій Україні прогнозують 25 січня

Температура повітря повсюди буде плюсовою
Сніг та дощ по всій Україні прогнозують 25 січня
Зима, сніг Фото: Pexels
25 Січня 2024, 08:39
читать на русском

25 січня у Києві хмарно, мокрий сніг та дощ, вітер південно-західний, 7-12 м/с. Температура повітря уночі +1...-1 градус, удень +1...+3 градуси.

Про це йдеться на сайті Гідрометеорологічного центру.

На заході України хмарно, дощ та мокрий сніг; у Луцьку, Рівному та Хмельницькому мокрий сніг та дощ; вітер уночі західний, 7-12 м/с, у Рівному та Хмельницькому уночі південно-західний, 7-12 м/с; удень північно-західний, 7-12 м/с. Температура повітря уночі +4...0 градусів, удень 0...+4 градуси.

На півночі України хмарно, мокрий сніг та дощ, у Чернігові мокрий сніг, у Сумах сніг; вітер південно-західний, 7-12 м/с. Температура повітря вночі +2...-3 градуси, удень -1...+3 градуси.

У центрі України хмарно, мокрий сніг; у Полтаві сніг; у Дніпрі уночі без істотних опадів, удень сніг; вітер південно-західний, 7-12 м/с. Температура повітря уночі +2...-3 градуси, удень -1...+2 градуси.

На сході України хмарно, уночі без істотних опадів, удень сніг, вітер уночі південний, 7-12 м/с, у Донецьку уночі південно-західний, 7-12 м/с; удень південно-західний, 7-12 м/с. Температура повітря уночі -4...-8 градусів, удень -1...+2 градуси.

На півдні України хмарно, уночі у Одесі та Миколаєві помірний мокрий сніг, у Миколаєві місцями, удень місцями невеликий дощ; у Херсоні та Запоріжжі уночі без істотних опадів, удень у Херсоні невеликий дощ та мокрий сніг, у Запоріжжі невеликий мокрий сніг; вітер південно-західний, 7-12 м/с. Температура повітря уночі +1...-6 градусів, удень 0...+5 градусів.

У Сімферополі хмарно, уночі без істотних опадів, удень дощ та мокрий сніг, вітер південно-західний, 7-12 м/с. Температура повітря уночі 0...+2 градуси, удень +3...+5 градусів.

Нагадаємо, за довгостроковим прогнозом синоптиків початок лютого буде з невеликим похолоданням. Вночі очікується суцільний мінус, а вдень тепліше: близько 0° C. Із середини першої десятиденки вдень температура підвищиться, а ночі будуть здебільшого із знаком "мінус". Опади в цей час помірні, в окремі дні буде досить вітряно.

Середина місяця характеризуватися частими змінами погоди і температури. В окремі дні будуть спостерігатися досить сильні пориви вітру. На початку цієї декади очікується похолодання: різке зниження температури спостерігатиметься вночі, а вдень утримається досить помірна температура. Потім посиляться опади, а після цього температура знову знизиться на два-три дні. Кінцівка другої декади здивує різким потеплінням.

Потепління спостерігатиметься і на початку останньої 9-денки лютого. Далі ще в окремі дні буде спостерігатися морозна температура, хоча це більше стосується ночей, а вдень буде плюс або близько нуля. Опадів буде не багато.

Читайте також