Сніг з дощем та нічні морози: чим порадує погода цього тижня

Місцями очікуються сильні пориви вітру, на дорогах - ожеледиця
Сніг з дощем та нічні морози: чим порадує погода цього тижня
Зима / Фото: Pexels
14 Лютого 2023, 08:13
читать на русском

Україну на початку робочого тижня накриє сніг, місцями з дощем. При цьому вночі температура повітря опуститися до -9 градусів.

Про це повідомляє Укргідрометцентр у Facebook.

За прогнозом синоптиків, у найближчі три доби в Україні очікується невеликий сніг. При цьому завтра у східних областях прогнозується помірний сніг, вдень місцями з дощем. Також на дорогах очікується місцями ожеледиця. У четвер, 16 лютого, на Правобережжі буде без опадів.

Вітер переважно північно-західний, 7-12 м/с. У вівторок, 14 лютого, в Україні, та в середу, 15 лютого, у південній частині прогнозується місцями пориви вітру до 15-20 м/с.

Температура повітря завтра вночі коливатиметься від -3 до +2 градусів, у східних областях і в Карпатах від -1 до -6. При цьому вдень очікується +1 +6 градусів.

У середу і четвер, температура повітря вночі опуститися до -2 -9 градусів. Вдень очікується від 2 градусів морозу до 4 градусів тепла. У східних, північно-східних областях синоптики прогнозують від 0 -5 градусів.

У вівторок, 14 лютого, в Україні очікується сніг, місцями з дощем. На дорогах ожеледиця та пориви вітру. Температура вночі від 2° тепла до 3° морозу, у східних областях та в Карпатах 1-6° морозу, вдень 1-6° тепла.

Нагадаємо, очікувати на прихід дуже ранньої весни в Україні не варто, але офіційні прогнози погоди з'являться приблизно за тиждень-два.

1