Снігопад очікується у Києві 9 січня: в'їзд вантажівок буде заборонено

Автомобілі, що заважатимуть роботі спецтехніки, можуть бути евакуйовані
Снігопад очікується у Києві 9 січня: в'їзд вантажівок буде заборонено
Снігопад, вантажівки Фото: КМДА
8 Січня 2022, 19:11
читать на русском

У Києві очікується снігопад: із 7:00 9 січня в’їзд вантажівок до міста буде заборонено.

Про це повідомила пресслужба Київської міської державної адміністрації.

Зазначається, що заборона в’їзду вантажівок необхідна, щоб мінімізувати виникнення заторів та звільнити дороги для роботи снігоприбиральної техніки.

Спецтехніка дорожників до початку опадів розпочне обробку доріг, мостів і тротуарів протиожеледними засобами. КК "Київавтодор" має 458 одиниць основної і 128 одиниць додаткової техніки для прибирання снігу й нанесення протиожеледних засобів, - йдеться у повідомленні.

Міська влада Києва звернулась до водіїв із проханням за можливості не користуватися особистими авто під час снігопаду та надавати перевагу громадському транспорту, а також не паркувати автомобілі на узбіччях доріг і в заборонених для цього місцях. Автомобілі, що заважатимуть роботі спецтехніки, можуть бути евакуйовані.

Нагадаємо, що 8-9 січня в Україні буде переважно без опадів, 9 січня на Закарпатті та в Карпатах, вночі і на крайньому півдні, вдень і у північно-західних областях невеликий мокрий сніг. Температура вночі 8 січня 4-10° морозу, 9 січня 1-7° морозу (на крайньому півдні близько 0°), вдень від 3° морозу до 3° тепла, у північно-східних областях вночі 7-12° морозу, вдень 0-5° морозу.

1