Снігопад в Одесі: заблокований проїзд до п'яти населених пунктів та перекриті траси

Жителі 140 сіл залишилися без світла
Снігопад в Одесі: заблокований проїзд до п'яти населених пунктів та перекриті траси
Негода в Одесі, повалені дерева (фото: Dumskaya.net
29 Січня 2021, 11:06
читать на русском
Станом на 29 січня в Одеській області через снігопади заблоковано проїзд до п'яти населених пунктів Білгород-Дністровського району, заборонено рух автотранспорту, а жителі 140 сіл залишилися без світла.

Через снігопади відсутні проїзди до п'яти населених пунктів у Білгород-Дністровському районі Одеської області. Також утворились затори на автодорозі М-05 Київ – Одеса, - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що у межах Одеської області працює 46 одиниць техніки ДСНС, відбуксирували 41 одиницю, надано допомогу 64 особам і прочищено 50 кілометрів дороги.

Крім того, заборонено рух транспортних засобів усіх видів на автодорогах державного значення М-15 Одеса-Рені, М-16 Одеса – Кучурган і на всіх автодорогах місцевого значення.

Для самых упрямых:
Доехать до Одессы по трассе М05 не получится сейчас.
Вообще.
Трасса заблокирована в Одесской...

Опубликовано Vasily Koryak Пятница, 29 января 2021 г.

Читайте також

Як повідомляє пресслужба ДТЕК "Одеські електромережі", жителі ще 140 сіл поки залишаються без світла - ремонти мереж тривають.

Протягом доби, 28 січня, ми відновили електропостачання у 88 населених пунктах. Без світла залишаються ще 140 населених пунктів, із них – 12 частково. Над усуненням наслідків негоди наразі працюють 97 оперативно-виїзних бригад (317 робітників, 119 одиниць техніки), - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що найбільше постраждали від негоди жителі Білгород-Дністровського та Одеського районів.

Першочергово ремонтники відновлюють електрозабезпечення медичних закладів, зокрема, опорних пунктів для COVID-19. Також у пріоритеті - ремонт високовольтних ліній, що живлять велику кількість клієнтів.

Нагадаємо, що 28 січня в Одесі через негоду впало майже 500 дерев, які обірвали дроти. Це призвело до виникнення масштабних заторів і складності з рухом електротранспорту.

1