Негода в Одесі: впало майже 500 дерев та обірвались електромережі

Наслідки стихії на вулицях усувають 1 тис. 708 осіб
Негода в Одесі: впало майже 500 дерев та обірвались електромережі
Негода в Одесі, впало дерево (фото: Dumskaya.net
28 Січня 2021, 12:16
читать на русском

В Одесі через негоду впало майже 500 дерев, які обірвали дроти. Це призвело до виникнення масштабних заторів і складності з рухом електротранспорту.

Про це повідомили в мерії міста, передає УНІАН.

Зазначається, що район Великого Фонтану застиг в корках, в інших районах міста також ускладнено рух.

В цілому через негоду звалилося 473 дерева і стовбурових гілок, - йдеться у повідомленнні.

Наслідки стихії на вулицях усувають 1 тис. 708 осіб, працюють 113 одиниць техніки.

Читайте також

Сталося 78 поривів контактних мереж, залишилося полагодити 16. Крім того, впало 3 опори, 131 обрив електромереж - на ліквідації аварій працює 6 вишок, - повідомили в прес-службі.

За даними пресслужби Головного управління ДСНС в Одеській області, в Малиновському районі міста вчора дерево звалилося на трубу теплопостачання.

В результаті падіння дерева на вул.Генерала Петрова, 57 зруйнована труба теплопостачання. На місці події аварійна бригада відключила жителів від теплопостачання, попередньо, близько 1 тис. абонентів залишилися без опалення, - повідомили в управлінні.

Нагадаємо, що станом на 7 год. 28 січня внаслідок ускладнення погодних умов (мокрий сніг, дощ та пориви вітру) через спрацювання автоматичної системи захисту ЛЕП залишаються знеструмленими 143 населених пункти у 4 областях, а саме: Одеська – 113, Кіровоградська – 19, Черкаська – 10 та Запорізька – 1.

1