У Києві внаслідок снігопаду на вулицях працюють 359 одиниць техніки

Вони очищають та обробляють дороги
У Києві внаслідок снігопаду на вулицях працюють 359 одиниць техніки
Розчищання снігу, дорожники Фото: kyivcity.gov.ua
28 Січня 2021, 10:34
читать на русском
У Києві дорожники очищають та обробляють протиожеледними засобами магістралі, підйоми та спуски, мости та шляхопроводи.

Про це повідомляє пресслужба КМДА.

Першочергово автодорівці очищають й обробляють протиожеледними засобами магістралі, підйоми та спуски, мости і шляхопроводи, вулиці із бруківкою. Особливу увагу приділяють тротуарам, зупинкам громадського транспорту й сходам, - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що наразі працює 359 одиниць спецтехніки. Також продовжують роботу 236 працівників у складі 37 бригад із ручного прибирання.

Читайте також

До того ж ще до початку снігопаду дорожники попередньо обробили столичні вулиці протиожеледними засобами. А техніка чергувала на вихідних позиціях у місті. Так, ще близько 21:30 сніг розпочався в Дарницькому районі. А вже ближче до 23:00 сніг накрив весь Київ.

КК "Київавтодор" просить водіїв бути обачними на дорозі й не залишати авто на тротуарах, узбіччях й крайніх смугах доріг.

Нагадаємо, що станом на 7 год. 28 січня внаслідок ускладнення погодних умов (мокрий сніг, дощ та пориви вітру) через спрацювання автоматичної системи захисту ЛЕП залишаються знеструмленими 143 населених пункти у 4 областях, а саме: Одеська – 113, Кіровоградська – 19, Черкаська – 10 та Запорізька – 1.