Попри негоду в Україні поїзди працюють у звичайному режимі

Залізничники очистили від снігу понад 7,3 тис. стрілкових переводів
Попри негоду в Україні поїзди працюють у звичайному режимі
Потяг взимку (Фото: “Укрзалізниця”)
28 Січня 2021, 10:59
читать на русском

Попри негоду в Україні поїзди "Укрзалізниці" продовжують курсувати в штатному режимі. А для боротьби зі снігом залучили більше ніж 3 тис. залізничників.

Про це повідомляється на сайті компанії.

Упродовж останньої доби залізничники продовжують очищувати залізничну інфраструктуру від снігу та ожеледі. Загалом у заходах із снігоборотьбі було задіяно понад 3 тисячі залізничників. Роботи проводилися майже по всій території Україні, - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що під час робіт залізничники очистили від снігу понад 7,3 тис. стрілкових переводів, 118 пасажирських платформ та майже 600 технологічних проїздів. До того ж значних затримок поїздів не відбувалося.

Читайте також

Як повідомляють в "Укрзалізниці", в четвер найбільша товщина снігового покриву залишається в Сянках Львівської області - 25 см і Одесі - 30 см.

З огляду на погодні умови, роботи з прибирання снігу на об'єктах залізничної інфраструктури триватимуть у цілодобовому режимі.

"Укрзалізниця" закликає пасажирів бути обережними та обачними на об'єктах залізничної інфраструктури, особливо в період складних погодних умов.

Нагадаємо, що у Києві внаслідок снігопаду на вулицях працюють 359 одиниць техніки. Дорожники очищають та обробляють протиожеледними засобами магістралі, підйоми та спуски, мости та шляхопроводи.

1