Сонячно та спекотно: прогноз погоди на День Державного Прапора

Очікується сильний вітер південно-східного напрямку
Сонячно та спекотно: прогноз погоди на День Державного Прапора
Прапор України / Фото: Pexels
23 Серпня 2022, 07:14
читать на русском

Сьогодні, на День Державного Прапора України, очікується сонячна та спекотна погода.

Про це повідомила синоптикиня Наталка Діденко в Facebook.

23-го серпня, на День Державного Прапора України, погода буде сонячною та спекотною. Температура повітря впродовж дня коливатиметься від +26 градусів на заході до +34 градусів на сході України. Тобто, дещо свіжіше буде в західних областях, +26+29 градусів. Найспекотніше - у східній частині, +30+34 градуси. Загалом, у більшості областей очікується +28+32 градуси, - сказала Наталка Діденко.
Вона зазначила, що сьогодні дощів не буде, хіба що в Карпатах та навколо гір можливі локальні, з грозою. Очікується сильний вітер південно-східного напрямку, який завіватиме у східних та центральних областях.

Своєю чергою у Києві буде сонячно, сухо та спекотно. Стовпчики термометрів покажуть до 30 градусів тепла.

На День Незалежності в Україні - скрізь сонячно. Температура повітря передбачається +28+34 градуси. Спекотна погода, справжнє літо, законні високі градуси та багато сонячного світла очікують нас найближчими днями, усе - за природним календарем. Послаблення спеки видно з кінця серпня - початку вересня, - додала вона.

Нагадаємо, 24 серпня, на День Незалежності, за попереднім прогнозом синоптиків, у Києві очікується спекотна погода без опадів.