Спекотну погоду прогнозують синоптики 4 липня

На заході і сході можливі грози
Спекотну погоду прогнозують синоптики 4 липня
Літо, квіти, погода (Фото: Парламент.UA)
4 Липня 2023, 08:34
читать на русском

У вівторок, 4 липня, в Україні буде спекотно, але місцями очікуються і дощі з грозами. Зокрема, короткочасні опади з грозами будуть у західних та в північно-східних областях.

Про це повідомляє  Укргідрометцентр.

На півночі буде майже без опадів. Але сонце може ховатися час від часу. Наприклад, у Чернігові і області буде похмуро. Днем +28...+30 градусів. У Сумській області буде дощ, хоча опади ніяк не вплинуть на температуру повітря. Тут також днем буде до +30 градусів.

На півдні опадів очікувати не варто зовсім. Спекотніше всього тут буде у Херсонській та Миколаївській областях - днем до +32. В Одеській області та Криму - +29...+31 і також без опадів.

На сході дощі оминуть Луганську та Донецьку область, а ось у Харківській очікуються грози та дощ. Водночас тут температура повітря днем буде триматись в районі +29...+30 градусів.

Захід весь завтра заллє дощами. Вони накриють і Львівську, і Закарпатську, і Чернівецьку, і Івано-Франківську області. Днем тут температура повітря підніметься не вище +26...+27 градусів.

Погода в Києві не буде дощовою. Але хмари очікувати все ж варто. При цьому вдень температура повітря буде триматись +28..+30 градусів.

Нагадаємо, в Україні найближчими днями очікується стабільне підвищення температури практично по всій території. Ніяких різких коливань температури не передбачається. Подекуди спека досягатиме +35°. Допомагатимуть її здолати локальні короткочасні дощі.

Читайте також

1