США запустили програму підтримки переселенців в Україні

Триватиме американська програма два роки
США запустили програму підтримки переселенців в Україні
Переселенці з Луганська (фото: УНІАН)
18 Листопада 2020, 15:28
читать на русском

Сполучені Штати Америки запустили дворічну програму на 2 млн доларів, яка має на меті підтримати внутрішньо переміщених осіб України.

Про це повідомило посольство США у Twitter.

США разом з міжнародною організацією IREX розпочали дворічну програму підтримки внутрішньо переміщених осіб в Україні.

Сполучені Штати раді розпочати разом з IREX дворічну програму на суму 2 мільйони доларів, яка має на меті згуртувати внутрішньо переміщених осіб України та зміцнити їх соціальну стійкість перед російською агресією, - йдеться у повідомленні.

Читайте також

Зазначимо, що IREX (Рада міжнародних наукових досліджень та обмінів) - це міжнародна неприбуткова організація, що адмініструє інноваційні програми для розвитку лідерського потенціалу з метою покращення якості освіти, посилення впливу незалежних ЗМІ та сприяння розвитку плюралістичного громадського суспільства.

Нагадаємо, що Сполучені Штати Америки допоможуть Україні у пришвидшенні підписання контрактів з компаніями, які розробляють вакцини від COVID-19.

Як пообіцяв глава американського МОЗ Алекс Азар, США допоможуть посиленню комунікації між українським міністерством та компаніями Moderna, Johnson & Johnson, Pfizer та Novavax, які займаються виробництвом вакцини проти коронавірусу.

1