Стало відомо, як українцям отримати знижку від "Нафтогазу"

Знижку можна використати під час наступного платежу
Важливо
Стало відомо, як українцям отримати знижку від "Нафтогазу"
Тарифи (Фото: Дніпроград)
27 Вересня 2022, 06:09
читать на русском

Українці можуть отримати знижку від "Нафтогазу" за своєчасну сплату рахунку.

Про це повідомили в пресслужбі компанії в Telegram.

Знижка для всіх клієнтів доступна в кілька кліків. Для цього потрібно оплатити рахунок в особистому кабінеті на my.gas.ua або в чатботі GASUA. Отриману знижку розміром 1 % можна використати під час наступного платежу, - йшлося в повідомленні.

Також у пресслужбі зазначили, що платити за блакитне паливо можна наперед, адже кошти залишатимуться на особовому рахунку й списуватимуться лише за фактично спожитий газ у наступних періодах.

При переплаті ви так само маєте щомісяця передавати показання газового лічильника вашому облгазу, - пояснили в компанії.

Додали, що при виникненні питань про нарахування пільг чи субсидій потрібно звернутися до свого управління соціального захисту. Зокрема, Ощадбанк перераховує кошти комунальним підприємствам з 18 по 25 число щомісяця. Також перевірити наявність пільгової категорії можна в особистому кабінеті на сайті gas.ua або в чатботі GASUA у Viber та Telegram.

Нагадаємо, частина постачальників газу вже оприлюднила базові річні тарифи на серпень. У порівнянні з попереднім місяцем ціни майже не змінились.

Читайте також