Стріляли з мінометів та гранатометів: окупанти поранили українського військового

Бійця одразу госпіталізували
Стріляли з мінометів та гранатометів: окупанти поранили українського військового
Українські військові (фото: ООС)
24 Грудня 2020, 18:54
читать на русском

Поблизу населеного пункту Шуми окупанти вели обстріл проти українських захисників з гранатометів, унаслідок чого один військовослужбовець отримав вогнепальне поранення.

Про це повідомляє операція Об’єднаних сил на своїй сторінці у Facebook.

У районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Північ" поблизу населеного пункту Шуми збройні бандформування обстрілювали позиції українських військових з автоматичних станкових гранатометів та стрілецької зброї. Внаслідок обстрілу один український військовий отримав вогнепальне поранення. Його направили до лікарні після надання медичної допомоги.

Станом на 17:00 24 грудня окупанти порушували режим припинення вогню п'ять разів.

Більшість провокацій збройні формування Російської Федерації здійснили у районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Схід", - йдеться у повідомленні ООС.

Читайте також

Так, поблизу Водяного, що на Приазов’ї, бойовики чотири рази відкривав вогонь поблизу українських позицій з мінометів 82-го калібру та автоматичних станкових гранатометів.

Зазначається, що на численні обстріли російсько-окупаційних військ українські військовослужбовці надали противнику адекватну відповідь.

Нагадаємо, що в районі населеного пункту Красногорівка, внаслідок підриву на невідомому вибуховому пристрої отримав поранення військовослужбовець зі складу Об'єднаних сил.

1