Стрілянина у парку Херсона: поранено 35-річного чоловіка

У Херсоні поліція встановлює обставини отримання вогнепальних поранень жителем міста
Стрілянина у парку Херсона: поранено 35-річного чоловіка
Стрілянина у Херсоні Фото: Національна поліція
10 Жовтня 2020, 22:23
читать на русском

Поліція з'ясовує обставини інциденту, який стався 9 жовтня у місті Херсон. Невідомий вчинив стрілянину у парку, внаслідок чого одна людина отримала поранення.

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Херсонської області.

9 жовтня, близько 22:30 на спецлінію "102" надійшло повідомлення, що на набережній парку "Слави" виявлений чоловік у закривавленому одягу. Також заявник повідомив, що причетним до скоєння злочину може бути чоловік, який пересувається автомобілем іноземного виробництва з реєстраційними номерами однієї з європейських країн. Черговий інспектор терміново повідомив отриману інформацію керівництву і за вказівкою начальника поліції Херсонщини Олександра Прокудіна на території міста був введений спеціальний план "Перехоплення", - зазначається у повідомленні.

Читайте також

На місце події виїжджали  керівництво обласного главку поліції та Дніпровського відділення поліції, слідчо-оперативна група, експерти-криміналісти.

Поліцейські з’ясували, що потерпілим є 35-річний житель обласного центру. Попередньо встановлено, що чоловікові були спричинені кілька вогнепальних поранень з невстановленої зброї. Тож о 23:10 на території Херсона та прилеглих до міста районів була введена в дію поліцейська операція "Сирена", - зазначають у поліції.

Наразі проводяться слідчо-розшукові заходи по встановленню причетного до замаху на вбивство. Слідчим управлінням обласного главку поліції відкрите кримінальне провадження, встановлюються всі обставини події.