Стрілянина в Миколаєві: одна людина загинула, ще одну - поранено

У місті введено спеціальну поліцейську операцію
Стрілянина в Миколаєві: одна людина загинула, ще одну - поранено
Стрілянина у Миколаєві Фото: mvs.gov.ua
18 Листопада 2021, 11:50
читать на русском

Пізно увечері 17 листопада у Миколаєві сталася стрілянина на вулиці Сінній, внаслідок якої одна людина загинула, ще одна отримала поранення.

Як повідомляє обласна поліція, про постріли у дворі будинку по вул. Сінній до поліції повідомили місцеві мешканці.

Коли правоохоронці прибули на виклик, вони біля одного з під’їздів побачили тіло чоловіка з вогнепальним пораненням. Також поранення отримав ще один громадянин, наразі йому надається медична допомога.

Відомості за вказаним фактом внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ст. 115 ККУ "Умисне вбивство". На місці працюють слідчі, криміналісти, кінологи та оперативники.

В одному з дворів багатоповерхівок за декілька кварталів від місця злочину виявлено мисливську рушницю з плямами, схожими на кров. Наразі встановлюється чи саме з цієї зброї стріляли у потерпілих. Рушниця буде вилучена та направлена на експертизу. Тривають оперативно-розшукові заходи та першочергові слідчі дії, - кажуть у поліції.

Правоохоронці оголосили в місті спеціальну поліцейську операцію та розшукують осіб, причетних до вбивства.

Нагадаємо, в Софіївській Борщагівці під Києвом вранці 12 жовтня чоловік у камуфляжі обстріляв автівку з сім'єю. Невідомий чоловік здійснив постріли в напрямку 27-річного молодика, який разом із 28-річною дружиною сідав до автівки.

Читайте також

1