Суд виніс вирок чоловікові, який ґвалтував жінок у ТЦ Києва

Мешканець Полтавщини отримав три роки в'язниці
Суд виніс вирок чоловікові, який ґвалтував жінок у ТЦ Києва
Суд (фото: Pexels)
26 Травня 2021, 06:09
читать на русском

Три роки в'язниці отримав чоловік, який ґвалтував жінок у вбиральнях торгового центру у Києві.

Як повідомляє пресслужба Київської міської прокуратури, інциденти сталися 3 та 31 березня 2019 року у жіночих вбиральнях торгівельного супермаркету на Оболоні.

Чоловік у медичній масці вривався у кабінку до жінок, заздалегідь відкривши її ззовні, та за допомогою фізичного насильства вчиняв насильницькі дії сексуального характеру, - йдеться у повідомленні.

У червні 2019 року за результатом досудового розслідування обвинувальний акт відносно вказаної особи був скерований до Оболонського районного суду міста Києва. Судовий розгляд проводився у закритому судовому засіданні з метою запобігання розголошення подробиць діла.

Обвинувачений свою вину у пред’явленому обвинуваченні не визнав, кілька разів міняв тактику свого захисту. Після дослідження доказів чоловік вже не оспорював своєї присутності у місцях подій, однак повідомив суду, що вчиняв вказані дії жартома, тобто вчинення насильницьких дій сексуального характеру не визнав, - розповіли у прокуратурі.

Прокуратура Києва вину обвинуваченого довела, докази визнано належними та допустимими.

Вироком Оболонського районного суду міста Києва чоловіка визнано винним в інкримінованих злочинах та призначено покарання у вигляді позбавлення волі строком на 3 роки.

Також судом задоволено цивільні позови потерпілих щодо відшкодування завданої моральної шкоди на суму 30 000 грн кожній постраждалій.

Читайте також