Судно з українськими моряками затонуло біля Румунії

Двоє моряків загинули під час корабельної аварії
Головне
Судно з українськими моряками затонуло біля Румунії
Корабель Фото: Pexels
11 Березня 2021, 12:25
читать на русском

Суховантаж Volgo Balt 179 затонув у Чорному морі біля берегів Румунії. З 13 моряків на борту двоє загинули, десятьох вдалося врятувати, ще одного шукають.

Як повідомляє Daily Storm, надзвичайна подія сталася поблизу від пункту призначення судна - румунського порту Констанца. За попередніми даними, причиною інциденту стали складні погодні умови.

О 04.40 ранку GSP Falcon отримала сигнал лиха з судна Volgo Balt 179, рятувальна операція почалася без зволікання в екстремально складних погодних умовах. Були врятовані 10 осіб, вони знаходяться в безпеці на борту GSP Falcon, двоє людей загинули, тривають пошуки ще одного, - повідомили в пресслужбі компанії GSP Falcon.

Читайте також

У компанії повідомили, що команда корабля складалася з 13 громадян України - 12 чоловіків і однієї жінки. Інцидент стався в 76 милях від румунського берега - судно вже наближалося до пункту призначення, порту Констанца. Судно повинне було зайти в порт увечері 11 березня.

Повідомляється, що судно ходило під прапором Коморських островів. Сам корабель, за даними сайту Balticshipping.com, належав українській компанії Seatrans з міста Миколаїв.

Нагадаємо, 17 січня біля узбережжя провінції Бартин (Туреччина) затонуло судно ARVIN (номер IMO: 8874316, прапор Палау). На борту судна перебувало 12 членів екіпажу, серед яких 10 громадян України. За наявними даними, власником затонулого судна є українська компанія "Arvin Shipping LTD".

За попередньою інформацією, морська аварія сталася через погані погодні умови.

1