Святкували Івана Купала: У Коростені сталась пожежа, троє постраждалих

Пожежа зайнялась у зоні відпочинку River Ban
Святкували Івана Купала: У Коростені сталась пожежа, троє постраждалих
Пожежа в Коростені фото: Коростень today
10 Липня 2021, 18:23
читать на русском

У Коростені Житомирської області сталась пожежа у зоні відпочинку під час святкування Івана Купала. У результаті постраждали три людини.

Пожежа сталась близько 23 години 9 липня у райцентрі під час масового заходу. У рамках розпочатого кримінального провадження поліція встановлює усі обставини, - вказано у повідомленні.

Зазначається, що до медичного закладу з опіками звернулись троє жителів райцентру, які знаходились на заході. Їм надали допомогу та призначили амбулаторне лікування.

За даними місцевого видання "Коростень today", у зоні відпочинку River Bank ввечері 9 липня святкували Івана Купала. На місці святкування вибухнули каністри з бензином під піротехнікою.

На відео видно, що на багатті сидів хлопчина. Цього, що був знизу з каністрою, хвилею відкинуло в річку, а другий, що був зверху, впав просто в багаття. Обгорів, але з останніх сил сам вибрався з вогню і пірнув у воду, ㅡ зазначає видання.

 Нагадаємо, що на фабриці, де виробляють соки, у Бангладеш сталася пожежа. В результаті загинули щонайменше 52 особи. Рятувальники шукають зниклих безвісти.