Таїланд вводить жорсткі карантинні обмеження через штам "Дельта"

Не працюватимуть громадські заклади та школи
Таїланд вводить жорсткі карантинні обмеження через штам "Дельта"
Коронавірус (фото: apnews.com)
9 Липня 2021, 12:38
читать на русском

Через сплеск захворювання на коронавірус, зокрема на новий штам "Дельта", уряд Таїланду планує ввести жорсткі карантинні обмеження. Зокрема нічну комендантську годину, обмежений в'їзд до столиці та заборона працювати школам, торговим центрам та іншим місцям скупчення людей.

Про це повідомляє Thai PBS World.

Таїланд щосили намагається стримати третю хвилю вірусу, яка на сьогодні є найсерйознішою і викликана штамом "Дельта", - йдеться у повідомленні.

Від завтра нічну комендантську годину запровадять у тайській столиці Бангкок та інших регіонах зі значним поширенням COVID-19. Ці та інші обмеження діятимуть впродовж двох тижнів.

Торгові центри, тренажерні зали, бари, кафе, ресторани та школи не працюватимуть. Також обмежать в'їзд до міста Бангкок.

За інформацією тайських ЗМІ, за минулу добу у країні зафіксували рекордних 9 276 випадків захворювання на коронавірус. Зокрема,  73 людини померли.

Влада побоюється, що кількість хворих на коронавірус і надалі зростатиме. Оскільки людям доводиться стояти у довгих чергах вночі, щоб зробити безплатний тест на COVID-19.

Нагадаємо, що уряд Таїланду від 1 липня скасовує самоізоляцію для повністю вакцинованих проти коронавірусу туристів, які прибувають на острів Пхукет.

Читайте також

1