Так звана спецоперація рф вже збанкрутувала - Зеленський

Важливо
Президент заявив, що окупанти перебувають у глухому куті
Важливо
16 Травня, 10:02 313

Президент Володимир Зеленський упевнений, що українським силам оборони вдасться звільнити окуповані рашистами населені пункти на Сході та Півдні України.

Про це він сказав у своєму черговому зверненні:

Готуємося до нових намагань Росії наступати на Донбасі, якось активізувати свій рух на півдні України. Окупанти досі не хочуть визнавати, що перебувають у глухому куті та що їхня так звана спецоперація вже збанкрутувала. Але обов'язково настане момент, коли український народ дотисне загарбників до повного визнання ними реальності, - зазначив він.

Зеленський каже, що якби окупанти "не креативили в Херсоні та Мелітополі, як би не зображали свою нібито «владу» в окупованих районах Приазов'я й Донбасу", їхнє перебування там все одно тимчасове:

Там все одно будуть український прапор, український закон, українське життя.

На його думку, російські ракетні удари по Львівській області, обстріли Гуляйполя, Сєвєродонецька, Лисичанська, міст і громад Донецької області, призведуть лише до того, що "російські солдати, які виживуть, заберуть це зло із собою назад у росію":

Заберуть, бо відступатимуть. Ось чим завершиться вся гарячкова активність російських військових, яку бачимо зараз. І я вдячний усім українцям і українкам, які наближають цей час.

Раніше президент Володимир Зеленський розповів, як йому пропонували поступитися суверенітетом країни, аби російський президент міг "зберегти обличчя".

Читайте також