"Це просто питання часу": Зеленський впевнений, що Україна переможе у війні

Перемога — це можливість врятувати якнайбільше життів
Головне
"Це просто питання часу": Зеленський впевнений, що Україна переможе у війні
Володимир Зеленський / Фото: president.gov.ua
28 Березня 2022, 15:37
читать на русском

Президент Володимир Зеленський впевнений у перемозі України у війні проти росії. За його словами, "це лише питання часу".

Про це Зеленський сказав в інтерв'ю британському виданню The Economist.

За його словами, "перемога – це можливість врятувати якнайбільше життів". Але Україна боротиметься до останнього міста, наголосив президент.

Ми віримо у перемогу. Ні в що інше повірити неможливо. Ми обов'язково переможемо, адже це наш дім, наша земля, наша незалежність. Це просто питання часу, – відповів глава держави журналістам на питання, чи має Україна шанси на перемогу.

Зеленський не знає, як довго триватиме війна, але найголовніше – зберегти життя якомога більшій кількості людей, адже без людей ніщо немає сенсу.

Перемога — це можливість врятувати якнайбільше життів. Так, щоб урятувати якнайбільше життів, адже без цього ніщо не мало б сенсу. Наша земля важлива, так, але, зрештою, це просто територія. Я не знаю, як довго триватиме війна, але ми боротимемося до останнього міста, яке маємо. З самого початку, коли ви вибираєте варіант, що люди повинні робити чи не робити, люди не розуміють, що таке повноцінна війна. Моя робота – дати сигнал, щоб люди знали, як діяти, – заявив президент.

Крім цього, як заявив президент, його рішення залишитись в Україні було сигналом громадянам про те, як потрібно реагувати на напад. І війна закінчиться тим, що українці стоятимуть на своїй землі та захищатимуться.

Ми всі поранені та поранені однаково. Моє рішення залишитись було моїм сигналом людям про те, як ми повинні реагувати на напад. Про те, як почалася війна, і чим вона закінчиться. Це закінчиться тим, що ми все ще стоятимемо тут і захищатимемося. Це моя відповідь на питання про те, якою буде перемога України. Наша перемога може бути тимчасовою, можливо, без розв'язання всіх питань, але ми вибрали напрям, в якому рухатимемося, – додав президент.

Читайте також інтерв`ю Володимира Зеленського для журналістів російських ЗМІ мовою оригіналу: "Это не просто война. Все гораздо хуже (видео)".

Читайте також